Podcast väcker debatt om teknikannonseringar

Den senaste episoden av Bright Podcast har tänt en storm av känslor bland dess värdar, med Erwin som uttrycker sin irritation över de nyligen släppta iPad-modellerna och Bram som visar missnöje efter att Google avslöjade nya AI-funktioner. Deras typiska lugn verkar ha fått ge vika, vilket väcker nyfikenhet kring detaljerna i deras klagomål.

Lyssnare uppmanas att lyssna genom sin föredragna podcastplattform, såsom Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts eller ART19, för att höra hela diskussionen och utforska andra ämnen som avsnittet täcker.

I denna episod innehåller podcasten även en fördjupning i andra tekniska uppdateringar, inklusive introduktionen av nya termostater från Tado, förbättringar i elektrolystekniken och en trend med stigande prenumerationskostnader.

För de som är intresserade av att förbättra sin onlineintegritet, presenterar podcasten en kampanj från sponsorn Incogni som erbjuder en betydande rabatt på sin tjänst som syftar till att ta bort användares data från databrokare.

Episoden drar inte sig för att ge rekommendationer till publiken. Bland annat framhävs den tankeväckande boken ”Cryptomania” av Zeke Faux, som ger en oförskönad titt in i den kryptiska djupet av kryptovalutor – en värld full av girighet och oetisk praxis. På en musikalisk not finns Apple Musics kuraterade lista med de 100 bästa albumen genom tiderna som rullas ut dagligen och kulminerar i en särskild sändning som avslöjar topp 10.

Som ett tillskott till podcastens rika innehåll gör ”Abbott Elementary” en firad återkomst på Disney+, lovande skratt och prisvärda ögonblick när den återupptar sin mockumentary-stil som utforskar skolpersonalens liv, med en charm liknande serier som ”The Office” och ”Modern Family.”

Lyssnare kan få tillgång till hela avsnittet för att fördjupa sig ytterligare i dessa livliga diskussioner och heta åsikter.

Privacy policy
Contact