AI võimete avamine: GPT-4o saabumine ja kättesaadavus vestlusrobotis ChatGPT

Hankige tasuta juurdepääs GPT-4o arenenud tehisintellekti funktsioonidele ChatGPT-s

Eesmärgiga populariseerida viimaseid tehisintellekti edusamme, tutvustas OpenAI täiustatud versiooni nende keelemudelist, mida tuntakse kui GPT-4o (kus ‘o’ tähistab kõiketeadvat), mis on saadaval populaarsel vestlusplatvormil ChatGPT. 2024. aasta 13. mail toob see võimas tööriist kasutajate interaktsioonides kaasa paradigmaatilise nihke, võimaldades nii teksti- kui ka mitte-tekstipõhiseid sisendeid, näiteks pilte ja häält, kombineerituna peaaegu inimliku reageerimisajaga.

Inimestele, kes on uudishimulikud ja soovivad kogeda GPT-4o keerukust ilma sentigi kulutamata, algab teie teekond lihtsalt ChatGPT-sse sisse logides. Kui olete sisse loginud, avanevad GPT-4o võimaluste paljusus – esitage küsimusi ja imestage selle vastuste täpsuse üle, mis ületavad märgatavalt selle eelkäija GPT-3.5.

Tasuta juurdepääs GPT-4o-le kasutajatele

Enneolematu sammu korras on OpenAI loobunud GPT-4o eest tasu nõudmisest, pakkudes tasuta kasutajatele laiendatud funktsionaalsusi. GPT-4o juurdepääs on märkimisväärselt lihtne – logige ChatGPT-sse sisse ning jätkake tavapäraselt. Oluline on meeles pidada, et GPT-4o jääb ligipääsmatuks, kui te ei logi sisse.

GPT-4o ületamatud eelised

Uus lehekülg avades ületab GPT-4o GPT-3.5 piirangud, mis võisid viidata ainult andmetele kuni jaanuarini 2022. Selle asemel võib GPT-4o endas kanda veebi sukeldumise loomupäraseid võimeid, ekstraheerides ja koondades kõige kaasaegsemaid vastuseid. Kasutajatele teavitatakse, mitu allikat vastust on mõjutanud, rõhutades mudeli tugevat uurimisvõimet.

Mõistlik kasutamine GPT-4o puhul tavakontodele

Vaatamata nendele edusammudele peavad tasuta kasutajad arvestama kasutuspiiranguga – maksimaalselt kümme interaktsiooni kolme tunni jooksul. Seda ületades pöördub ChatGPT järgnevate päringute puhul tagasi GPT-3.5 funktsioonide juurde. Regulaarne kontrollimine ja uuendamine on soovitatav, kuna need tingimused võivad muutuda.

Vahet GPT-4o ja GPT-3.5 vastuste vahel

Uudishimulikud meeled võivad kiiresti tuvastada, kas nad suhtlevad GPT-4o või selle eelkäijaga, ChatGPT vastuste all oleva “muuda mudel” ikooni abil. Kuigi mudelite vahel vabalt vahetamine on nüüd minevik, peavad kasutajad kasutama strateegilist küsimist, et maksimeerida GPT-4o piiratud kvooti, vältides tarbetuid kordusi, mis võiksid kiiresti kuhjuda ja piirini jõuda.

Siin on täiendavad faktid, koos oluliste küsimuste ja vastustega, peamised väljakutsed ja vaidlusalused küsimused, samuti eelised ja puudused seoses teemaga GPT-4o ChatGPT-s:

Olulised küsimused ja vastused:

1. Mis eristab GPT-4o eelmistest mudelitest?
GPT-4ol on võimed töödelda nii teksti- kui ka mitte-tekstipõhiseid sisendeid, nagu pildid ja hääl, ning tal on reaalajas internetiotsingu võime, et pakkuda ajakohaseid vastuseid.

2. Kuidas saab GPT-4o juurde pääseda?
Juurdepääs saadakse ChatGPT-sse sisselogimisel, ja GPT-4o kasutamine on standardse tasuta paketiga tasuta kuigi piiratud kasutusega tasuta kasutajatele.

Peamised väljakutsed ja vaidlused:

Andmekaitse: Võimsamad internetivõimalused võivad panna kasutajaid muretsema selle üle, kuidas OpenAI säilitab ja kaitseb andmeid ja päringuid.

Eetilised tagajärjed: Tõenäoliselt tekitab GPT-4o sarnaste edasijõudnud tehisintellektimudelite kasutuselevõtt muret valeinfo, sõltuvuse tekkimise ning piiride hägustumise pärast AI genereeritud ja inimtekstist loodud sisu vahel.

Juurdepääs ja võrdsus: Kuigi GPT-4o on tasuta kättesaadav, võib kasutuspiirangutega tasuta kasutamise võimalus olla tõkkeks neile, kes ei saa endale lubada tasulist juurdepääsu, luues kasutajate vahelise ebavõrdsuse.

GPT-4o eelised:

Parandatud kasutajakogemus: Kõiketeadevate võimetega kasutajad saavad kasu inimlikumast suhtlemisest, suurendades potentsiaalselt tõhusust erinevates ülesannetes.

Pidevad värskendused: Mudeli juurdepääs reaalajas teabele tähendab, et vastused võivad olla ajakohased ja informatiivsemad.

Õppimisvõimalused: GPT-4o võib olla võimas tööriist hariduslikes kontekstides, aidates õpetamisel, õppimisel ja uurimistööl.

GPT-4o puudused:

Piiratud tasuta interaktsioonid: Tasuta interaktsioonide piirang võib takistada ulatuslikku kasutamist, suunates tõsiste kasutajate tasulistele mudelitele.

Liigse sõltuvuse risk: Kasutajad võivad liiga palju loota tehisintellektile teabe ja otsuste tegemiseks, mis võib mõjutada kriitilist mõtlemisoskust.

Seotud lingid:
Et olla kursis OpenAI edusammudega või õppida rohkem nende tehisintellekti mudelite kohta, külastage nende ametlikku veebisaiti aadressil OpenAI.

On oluline meeles pidada, et kuigi tehisintellekt nagu GPT-4o ChatGPT-s võib olla märkimisväärne tugi, peaksid kasutajad jääma teadlikuks sellise tehnoloogia vastutustundlikust kasutamisest ning jälgima arendajate, nagu OpenAI, pakutavaid viimaseid uuendusi ja eeskirju.

Privacy policy
Contact