Morgan Stanley spår lys framtid for Broadcom i AI og synergier med VMware

Morgan Stanley har tent å gje ny analyse av Broadcom Inc. (AVGO), og kaller aksjen som overvektig på grunn av leiarskapet i kunstig intelligens (AI) teknologi. Måndagshandelen såg Broadcom sine aksjar hoppe med 2,6%, noko som reflekterer den finansielle institusjonen si optimistiske utsikt.

Analysane understreka fleire faktorar for deira positive vurdering, som Broadcom sin aukande tilstedeværelse på AI-området, forventningane om fordelar frå samanslåinga med VMware, og forventa forbetringar i kjernehalvledarverksemda som rettar seg mot føretakskundar. Desse aspekta set AVGO ut som eit attraktivt alternativ når det vert samanlikna med andre AI-fokuserte selskap.

Når det gjeld inntektar, prognostiserer Morgan Stanley ei imponerande vekst for Broadcom sin AI-teknologiinntekt, og forventar at den skal auke frå $4,2 milliardar i det 2023 fiskale året til $14 milliardar i 2025. Denne auken ville representere om lag 39% av selskapet sitt samla forventa halvledarsal.

Analysar er optimistiske med tanke på at Broadcom vil møte eller overstige forventningane innan AI. Dei forventar gevinstar frå bruk av Ethernet-teknologi i AI-dedikerte datasenter, den vedvarande adopteringa av Googles Tensor Processing Units, og tilføyinga av to nye kundar for applikasjonsspesifikke integrerte kretsar.

Ein annan signifikant faktor i Morgan Stanley si optimistiske sikt er integreringa med VMware. Analysar trur at dette trekket ikkje berre vil redusere kostnader, men òg generere stabil kontantstraum for Broadcom, med potensiell dobbeltsifra omsetningsvekst dei neste tre åra. Sjølv om det er forventa motstand frå kundar og utfordringar med overgang til skybasert databehandling, vert Broadcom sin strategi med fokus på VMware Cloud Foundation og forenkling av produktrekka trudd å drive vedvarande vekst.

Sjølv for Broadcom sine halvledarsegment som ikkje er knytt til AI, som har vore utfordra av overskot i nettverk og datalagring, forventar Morgan Stanley ei mild betring, drivet av AI-veksten innan 2025 og vedlikehald av ein stabil 7% årleg vekst innan halvledaromsetning.

Morgan Stanley sitt hovudscenario tyder på at Broadcom sin aksjepris kunne nå $1,658, ein 18% auking over sluttkursen på føregåande fredag. Det mest optimistiske verdsetjingsscenariet er $2,156, under føresetnad av rask opphenting i halvledarmarknaden saman med større gevinstar frå VMware-samanslåinga. Det mest forsiktige scenarioet plasserer verdien på $1,044, medrekna ei forlenga nedgangsperiode i halvledarindustrien og utfordringar med VMware-integrasjonen.

Relevante Fakta:
– Broadcom si interesse for å skaffe VMware er ein del av ein større trend med samanslåingar innan teknologibransjen, der større selskap søkjer å diversifisere tilbodet og inntektsstraumar.
– VMware er ein leiar innan virtualiseringsprogramvare, som lèt bedrifter køyre fleire operativsystem og applikasjonar på ein enkelt server. Oppkjøpet kunne vesentleg styrkje Broadcom si programvareverksemd, som ein komplement til maskinvaretilboda.
– Broadcom sin vekst knytt til AI reflekterer òg ei auke i AI-marknaden sett overordna, som drivast av aukande bruk på tvers av ulike sektorar, inkludert helse, bilindustri og finans.
– Ethernet-teknologien i AI-distribuerte datasentre er avgjerande sidan den gir høghastig nettverkstilkobling som er naudsynt for dei store datamengdene som vert prosessert i AI-utrekningar.

Centrale Spørsmål og Svar:
Kvifor er Morgan Stanley optimistisk om Broadcom sin aksje?
Morgan Stanley er optimistisk om Broadcom sin aksje på grunn av selskapet sine vekstutsikter innan AI, synergieffektar frå VMware-oppkjøpet og forventa forbetringar i kjernehalvledarverksemda.

Korleis kan Broadcom sitt oppkjøp av VMware drive framtidig vekst?
Oppkjøpet forventast å redusere kostnader, gi stabil kontantstraum, og potensielt føre til dobbeltsifra omsetningsvekst ved å utvide Broadcom sine programvaretilbod og skape synergieffektar med maskinvareverksemda.

Centrale Utfordringar eller Kontroversar:
– Ein av hovudutfordringane som møter Broadcom er integreringa av VMware, særleg med omsyn til potensiell motstand frå VMware sin noverande kundebase.
– Broadcom sin ekspansjon innan programvareområdet med VMware-avtalen kan bli sett på som eit steg bort frå den tradisjonelle styrken i maskinvare, noko som kan føra til skepsis blant investorar og bransjeobservatørar.
– Halvledarindustrien er kjend for sin syklisitet, og eventuelle feilkalkuleringar i etterspurnaden kan føra til overproduksjon eller mangel, og påverka selskap som Broadcom.

Fordelar og Ulemper:
Fordelar:
– Inngangen til programvare og skybasert databehandling kan diversifisere Broadcom sine inntektskjelder og potensielt føre til høgare verdsetjing.
– AI si vekstpotensial kan føra til auka etterspørsel etter Broadcom sine spesialiserte halvleiarar.
– Ethernet-teknologien som vert nytta i AI-datasentre kan forbetra ytelse og effektivitet, noko som gir ein konkurransefordel.

Ulemper:
– Integrasjonsrisikoar med VMware kan føra til driftsutfordringar og kundetap.
– Den raske teknologiske endringstakten innan AI- og programvareindustriane betyr at Broadcom må halda seg nyskapande for å oppretthalda konkurranseevna.
– Broadcom si avhengigheit av halvledarsektoren kan vera problematisk om marknaden opplever ei forlengt lågkonjunktur.

Dersom du ynskjer å utforske meir om Broadcom og deira økonomiske resultat, kan du besøka deira offisielle nettstad ved å bruke følgande lenke: Broadcom Inc.

For ytterlegare informasjon om VMware og skybaserte tenester dei tilbyr, fylg denne lenka: VMware

Ver merksam på at å investera i aksjar medfører risiko, og det er viktig å gjennomføra grundig forsking eller rådføra deg med ein finansiell rådgjevar før du gjer investeringsavgjerder.

Privacy policy
Contact