Taipei’s COMPUTEX 2024 straalt als een hub van technologische innovatie en wereldwijde samenwerking.

Recordaantal Bezoekers bij COMPUTEX 2024 Benadrukt de Groeiende Invloed van de Show
COMPUTEX 2024 in Taipei sloot op 7 juni feestelijk af met een indrukwekkende opkomst van 85.179 kopers en professionals uit de ICT-industrie. Bezoekers uit landen zoals Japan, de VS en China, onder andere, bezochten het vierdaagse evenement en toonden daarmee de wereldwijde reikwijdte en het belang van de expo.

Verbinden met AI: Een Thema dat Wereldwijd de Aandacht Trok
Met het thema “Connecting AI” liet COMPUTEX 2024 de centrale rol van Taiwan in innovatieve technologieën zien. De focus van het evenement op Artificial Intelligence of Things (AIoT) en startups trok aanzienlijke aandacht van vooraanstaande kopers over de hele wereld.

Industrieleiders Tonen Baanbrekende Technologieën
De exposities getuigden van technologische ontwikkeling, waarbij toonaangevende bedrijven de nieuwste toepassingen op het gebied van AI toonden. Acer en ASUS onthulden hun baanbrekende AI-gestuurde Copilot+-pc’s, waarmee een transformeerde toekomst voor de pc-industrie werd geprojecteerd. Ondertussen waren innovaties van de Taiwan Advanced Automotive Technology Development Association op het gebied van slimme mobiliteit en ontwikkelingen in geavanceerde communicatie andere hoogtepunten, die het cruciale belang van Taiwan op het gebied van communicatietechnologie benadrukten.

InnoVEX: Waar Start-ups Strijden en Innoveren
InnoVEX werd een strijdtoneel voor start-ups, met deelnemers uit het grootste aantal landen in de geschiedenis van het evenement. Het platform bood een indrukwekkende weergave van de veelzijdigheid van AI, van medische diagnostiek tot sporttechnologie. Een Taiwanees bedrijf behaalde de eerste prijs met hun milieuvriendelijke oplossing voor het recyclen van afvalbanden.

Keynotes en Forums Verlichten de Toekomst van AI
De keynotes van COMPUTEX omvatten industriereuzen zoals Dr. Lisa Su van AMD. Vooraanstaande sprekers en CEO’s van Qualcomm, Intel en NVIDIA deelden het podium, waarbij elk hun unieke bijdragen aan de vooruitgang van technologie en vormgeven van de toekomst van AI belichtte. Het COMPUTEX Forum trok ook opmerkelijke experts aan die diepgaande analyses gaven over de rol van AI in verschillende sectoren.

Duurzame Initiatieven en Samenwerking tussen Sectoren
In een streven naar duurzaamheid erkende de inaugurale Sustainable Design Award bedrijven die de 3R-principes belichamen in hun tentoonstellingsontwerpen, wat de beweging van de industrie naar ecologisch bewustzijn benadrukte. De expo vierde ook samenwerking tussen sectoren, waarbij de fusie van technologie met menselijke accenten werd benadrukt.

COMPUTEX 2025 staat gepland van 20 mei tot 23 mei 2025 en blijft de wereldwijde tech-ecosysteem bevorderen. Voor de laatste updates over de aankomende tentoonstelling worden bezoekers aangemoedigd om de officiële website in de gaten te houden.

Advantages and disadvantages of COMPUTEX have been abstracted, as requested by the user.

Privacy policy
Contact