Digitaaliset horisontit: Alman tuleva teknologiakonferenssi

Kaupunki Alma valmistautuu toivottamaan tervetulleeksi toisen merkittävän digitaalisten teknologioiden tapahtuman, rakentaen viime vuoden IA Avenue -näyttelyn menestyksen pohjalle. Tämän vuoden tapahtuma lupaa entistä monipuolisemman ja laajemman ohjelman. Tunnetut puhujat arvostetuista instituutioista, kuten La Presse, Google ja National Integrated Centre for Advanced Manufacturing, jakavat viisauttaan digitaalisten teknologioiden kehityksestä.

Ylpeys ja odotus täyttävät ilmapiirin COlabissa, kun Alma isännöi suuria teollisuuden toimijoita. Tapahtuma keskittyy käsittelemään paitsi tekoälyn monimutkaisuuksia – aihe, joka usein herättää ristiriitaisia tunteita – myös muita aiheita, jotka on suunniteltu resonoidakseen laajan yleisön kanssa. Konferenssiaikataulu on suunniteltu huolellisesti palvelemaan yritysten, koulujen ja tutkimusyhteisöjen tarpeita, samalla pysyen avoinna yleisölle.

Rahoitustuki Perspectives Numériques -tapahtumalle on vahvaa, ja sitä saadaan Quebecin hallitukselta, Riolta Tintolta, Collège d’Almalta ja Axelysilta, heijastaen tapahtuman merkittävyyttä. Istunnot saavat energiaa digitaalisen viestinnän strategiakonsultti ja podcast-isäntä Bruno Guglielminettin läsnäolosta, joka pitää avauspuheenvuoron.

Osallistujat voivat odottaa runsasta aikataulua, joka sisältää jokaisena päivänä avaus- ja päätöspuheenvuorot sekä neljä työpajajaksoa. Tarjoamalla kolme samanaikaista työpajaa per jakso, osallistujat voivat valita ne, jotka herättävät heidän ammatillista uteliaisuuttaan.

COlabin yleismies Josée Gauthierin ilmaiseman tiedotteen mukaan näiden kahden päivän odotetaan varustavan osallistujat toimivalla tiedolla, jota he voivat tämän jälkeen soveltaa omille aloilleen ja auttaa kehittämään elinvoimaista alueellista yhteisöä, joka on omistautunut innovaatioon.

Osallistumalla sidosryhmät voivat saada oivalluksia parhaista käytännöistä, ratkoa teknologisia haasteitaan ja inspiroitua alueen innovatiivisista projekteista. Lisäksi COlab pyrkii jatkamaan näitä olennaisia keskusteluja ja edistämään kestävää ja dynaamista digitaalista kulttuuria alueella.

Privacy policy
Contact