Meta tuo markkinoille tekoälypohjaisen chatbotin ja varmennustyökalut tehostamaan liiketoiminnan viestintää.

Meta esittelee innovatiivisen tekoäly-keskustelurobotin sosiaalisen median vuorovaikutukseen

Tavoitteenaan tehostaa liikeviestintää sosiaalisen median alustoillaan Meta on julkistanut huippuluokan tekoälytyökalun, ”Meta AI:n”. Tämä mullistava keskustelurobotti on suunniteltu mullistamaan yritysten vuorovaikutusta asiakaskunnan kanssa. Keskustelurobotin avulla yritykset voivat nyt luoda mainoksia Facebookiin, Instagramiin ja Messengeriin sekä osallistua vaivattomasti keskusteluihin käyttäjien kanssa. Tekoäly pystyy tuottamaan kuvia, muotoilemaan tekstiä ja vastaamaan asiakaskyselyihin, tarjoten siten entistä vuorovaikuttavamman kokemuksen suoraan yrityksen verkostoissa.

WhatsAppissa ja Messengerissä keskustelurobotiin pääsee helposti uuden keskustelun välilehden kautta. Instagramin käyttäjät voivat puolestaan herättää tekoälyn keskusteluun kirjoittamalla yksinkertaisesti ”@Meta AI”. Facebook puolestaan integroi ”Kysy Meta AI:lta” -toiminnon uutissyötteeseensä, tarjoten käyttäjille nopean ja dynaamisen tavan vuorovaikuttaa tekoälyn kanssa juuri Facebook-sosiaaliverkon uudesta painikkeesta.

Meta Verified vahvistaa yritysten todentamista ja tukea

Lisäämällä turvallisuutta ja yritystukea Meta on käynnistänyt ”Meta&Verified” -todennusmerkin WhatsApp Business -tilille. Aluksi Brasiliassa, Intiassa, Indonesiassa ja Kolumbiassa käynnistyvä merkki tarjoaa yrityksille, jotka ovat rekisteröityneet, suojaa identiteettivarkauksia vastaan sekä parannettua tilitukea Meta-alustalta.

Pikatie yritystukipuheluihin tarjoaa välitöntä apua

Nopeista ratkaisuista asiakaskyselyihin huolehtimiseksi Meta testaa uutta ominaisuutta, joka mahdollistaa käyttäjille suoran puhelun suuriin yrityksiin nopean avun saamiseksi. Vaikka tämä ominaisuus on tällä hetkellä testausvaiheessa, Meta suunnittelee laajentavansa tämän nopean avun vaihtoehdon useampiin yrityksiin tulevina kuukausina, luvaten nopeammat ja tehokkaammat asiakaspalveluvuorovaikutukset.

Usein kysytyt kysymykset

1. Mikä on Meta AI Chatbotin pääasiallinen tarkoitus?
Pääasiallinen tarkoitus on auttaa yrityksiä vuorovaikuttamaan ja viestimään tehokkaammin asiakkaidensa kanssa Metan eri sosiaalisen median alustoilla, mukaan lukien Facebook, Instagram ja Messenger.

2. Mitä Meta AI voi tehdä yrityksille?
Meta AI voi luoda mainoksia, tuottaa kuvia, muotoilla viestejä viestintään ja vastata asiakaskyselyihin, kaikki tarkoitettu luomaan immersiivistä ja automatisoitua asiakaspalvelukokemusta.

3. Miten käyttäjät voivat vuorovaikuttaa Meta AI:n kanssa eri alustoilla?
Käyttäjät voivat päästä Meta AI:hin kirjoittamalla ”@Meta AI” Instagram-keskustelussa, käyttämällä uutta keskustelun välilehteä WhatsAppissa ja Messengerissä tai napsauttamalla ”Kysy_Dial_AI” -painiketta, joka on integroitu Facebookin uutissyötteeseen.

4. Mikä on Meta Verified, ja mitkä ovat sen edut?
Meta Verified on uusi todennusmerkki WhatsApp Business -tileille, joka pyrkii estämään identiteettivarkauksia ja tarjoamaan parannettua tukea Meta-alustalta. Se kertoo asiakkaille, että yritystili on aito ja luotettava.

Keskeiset haasteet tai kiistakysymykset:

Yksityisyys- ja tietoturvahuolet: Kun kehittyneet tekoälytyökalut analysoivat ja vuorovaikuttavat käyttäjien kanssa, herää huolia keskustelujen yksityisyydestä ja käyttäjätietojen turvallisuudesta.
Tarkkuus ja merkityksellisyys: AI-keskustelurobotit saattavat kamppailla monimutkaisten tai hienovaraisten asiakaspalveluongelmien kanssa, mikä voi aiheuttaa käyttäjille turhautumista, jos heitä ei ymmärretä tai heidän kysymyksiin ei vastata asianmukaisesti.
Riippuvuus teknologiasta: Automaation yliriippuvuus voi johtaa henkilökohtaisen vuorovaikutuksen vähenemiseen ja vaikuttaa mahdollisesti asiakaspalvelun laatuun.

Edut:

Tehokkuus: AI-keskustelurobotit voivat käsitellä useita asiakasvuorovaikutuksia samanaikaisesti, lisäten asiakaspalvelun nopeutta ja tehokkuutta.
Saatavuus: Ne tarjoavat ympärivuorokautista apua, jota perinteiset ihmisen operoimat palvelukanavat eivät usein pysty vastaamaan.
Kustannussäästöt: Asiakaspalvelun automatisointi voi vähentää työvoimakustannuksia ja resursseja, joita tarvitaan asiakaskyselyjen hallintaan.

Haitat:

Epäpersoonallinen kokemus: Osa asiakkaista saattaa kokea vuorovaikutuksen chatbotin kanssa vähemmän henkilökohtaiseksi ja vähemmän tyydyttäväksi verrattuna ihmiskontaktiin.
Kompleksiset ongelmat: AI saattaa olla kyvytön ratkaisemaan monimutkaisia tai epätyypillisiä asiakaspalveluongelmia, vaaditessaan ihmisen edustajan väliintuloa.
Sopeutuvuus: AI-järjestelmät vaativat jatkuvaa koulutusta ja päivityksiä sopeutuakseen uusiin asiakaspalveluntarpeisiin ja kielivivahteisiin.

Lisätietoja varten voit vierailla Meta Platforms, Inc:n pääsivustolla seuraamalla tätä linkkiä: Meta. Varmista, että vierailemillasi sivustoilla noudatetaan käyttäjien yksityisyyttä ja liittyviä tietosuojalakeja.

Privacy policy
Contact