Google Hankkii Maksullisia Premium-Ominaisuuksia Tekoälyn Avulla Toimivaan Hakukoneeseensa

Google harkitsee mahdollisuutta tuoda maksullisia premium-ominaisuuksia sen generatiivisen tekoälyn (AI) avulla toimivaan hakukoneeseen, kertovat asiasta perillä olevat lähteet. Teknologiayritys harkitsee erilaisia vaihtoehtoja, mukaan lukien AI:n mahdollistavien hakutoimintojen integroimista olemassa oleviin tilauspalveluihin, kuten Gemini-tekoälyavustajaan Gmailissa ja Docsissa.

Premium-ominaisuudet edellyttäisivät käyttäjiltä maksua niiden käytöstä, toisin kuin perinteiset hakukoneet. Kuitenkin Google aikoo pitää perushakukoneensa maksuttomana ja varmistaa, että mainokset näkyvät hakutulosten yhteydessä niin tilaajille kuin ei-tilaajillekin.

Vaikka Google on aiemmin tarjonnut tilauspalveluita, tämä mahdollinen siirto merkitsee sen ensimmäistä yritystä laittaa ydintuotteitaan maksullisen jäsenyyden taakse. Tutkimalla maksullisia AI-ominaisuuksia Google pyrkii vahvistamaan asemaansa nopeasti kehittyvällä tekoälyalalla, missä se kohtaa tiukan kilpailun alan jättiläisiltä, kuten Microsoftilta ja OpenAI:lta.

Reagoidakseen näihin raportteihin Google selvensi, ettei se tällä hetkellä työstä tai harkitse mainosvapaata hakukokemusta. Sen sijaan yritys pysyy sitoutuneena parantamaan tilauspalveluitaan eri alustoilla jatkuvasti kehittämällä uusia premium-ominaisuuksia ja palveluita.

Yrityksenä, joka edelläkävijänä loi pohjateknologian tämän päivän tekoälyn edistysaskeleille, Google tunnistaa merkityksen pysyä kilpailussa eturintamassa. On vielä nähtävissä, mitä tarkkoja premium-ominaisuuksia voidaan ottaa käyttöön ja miten ne parantavat hakukokemusta. Kuitenkin Googlen strateginen liike on osoitus yrityksen jatkuvasta sitoutumisesta innovaatioon ja sopeutumisesta kehittyviin trendeihin.

Usein Kysytyt Kysymykset (FAQ)

Privacy policy
Contact