Brave’s Leo: Reimagining the iOS Browsing Experience

Brave, tunnettu yksityisyyteen keskittyvä selain, mullistaa selailukokemuksen jälleen uudella julkaisullaan – Leo, edistyksellinen tekoälyavustaja, nyt saatavilla iPhone- ja iPad-käyttäjille. Leo pyrkii tarjoamaan saumattoman selailukokemuksen tarjoten laajan valikoiman ominaisuuksia, kuten kysymyksiin vastaaminen, sisällön yhteenveto sekä sisällön luominen.

Leo julkistettiin alun perin Android- ja työpöytäkäyttäjille, ja nyt se tekee tuloaan iOS-laitteisiin. Kyseessä ei kuitenkaan ole vain yksinkertainen siirto. Leo iOS -versiossa on mielenkiintoinen lisäys – äänestä-tekstikyky. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät voivat nyt kommunikoida Leon kanssa äänellään, mikä tekee siitä entistä kätevämmän ja saavutettavamman.

Braven tekoälyavustajan kyvyt ylittävät selvästi kilpailijat. Leo osaa tiivistää sivuja tai videoita, luoda pitkän muodon raportteja, luoda transkriptejä, kääntää ja muokata sivuja sekä jopa kirjoittaa koodia. Monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta Leo palvelee laajaa käyttäjätarvetta, aina satunnaisesta selailusta ammattikäyttöön.

Brave on kumppanoitunut teollisuuden johtavien tekoälyteknologioiden kanssa tehdäkseen Leon vieläkin tehokkaammaksi. Leo hyödyntää Mixtral 8x7B:tä, Anthropicin Claude Instantia ja Metan Llama 2 13B:tä nostamaan selailukokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Mixtral 8x7B on asetettu oletusarvoiseksi LLM (Kielen malli), mutta käyttäjillä on vapaus valita muita LLM:itä tai päivittää Leo Premiumiin korkeampien rajojen saamiseksi kohtuullisella 14,99 dollarin kuukausimaksulla.

Braven tekoälyavustaja saapuu juuri oikeaan aikaan, kun muut selaimet tunnistavat myös tekoälyn mahdollisuudet. Suositut selaimet, kuten Opera, ovat jo lanseeranneet omia tekoälyavustajiaan säilyttääkseen käyttäjät ja kilpaillakseen suosittujen chatbotien, kuten OpenAI:n ChatGPT:n, kanssa. Mutta Brave erottuu tarjoamalla laajan valikoiman ominaisuuksia ja vertaamattoman tason yksityisyyttä.

Yhteenvetona Brave muuttaa tapaamme selata Internetiä vallankumouksellisen tekoälyavustajansa, Leon, avulla. Leon iOS-julkaisu tuo mukanaan lukuisia uusia ominaisuuksia, mukaan lukien äänestä-teksti-toiminnon, mikä tekee siitä välttämättömän työkalun iPhone- ja iPad-käyttäjille. Leon kyky vastata kysymyksiin, tiivistää sisältöä ja luoda uutta sisältöä määrittelee uudelleen selailukokemuksen Brave-käyttäjille. Päivitä Leo Premiumiin ja avaa vieläkin tehokkaampia ominaisuuksia. Omaksu selailun tulevaisuus Braven ja Leon kanssa.

Usein kysytyt kysymykset (UKK)

Privacy policy
Contact