HONOR avtäcker nästa generations AI-strategi på VivaTech.

HEDER, ett ledande teknologimärke, gjorde idag en anmärkningsvärd framträdande på VivaTech i Europa, en av kontinentens mest framträdande sammankomster för teknikinnovationer.

Under en huvudpresentation rullade HEDER ut sin banbrytande plan som inkluderar en fyra-stegs-strategi för artificiell intelligens (AI). Denna strategi visar på en betydande satsning på AI på enheten, med målet att förbättra användarupplevelserna över dess kommande smartphone-serie. Denna approach är designad för att öppna upp en värld av otroliga möjligheter genom att kombinera kraftfull AI-anpassning med en fokus på integritet och intuitiv interaktion.

Herr George Zhao, VD för HEDER Device Co., poängterade företagets tro på den harmoniska sammanflätningen av AI-anpassning på enheter med att skydda användares integritet. Han uttryckte sin entusiasm för att fördjupa samarbetet med Google Cloud. Detta partnerskap kommer att använda gemensam expertis för att främja en sömlöst sammankopplad AI-upplevelse för användare.

Den fyra-stegs AI-arkitekturen granskades noga under huvudpresentationen. I dess kärna syftar arkitekturen till att etablera ett öppet ekosystem med korsvis AI och operativsystem som delar på beräkningskraft och tjänster. Byggt på denna grund, möjliggör systemnivån för AI en skräddarsydd operativsystem som underlättar användar-datorinteraktion baserat på användarnas avsikter och personliga resursfördelning. På applikationsnivån förbereds en rad revolutionerande AI-applikationer för att förändra användarupplevelserna. Slutligen, på den högsta nivån, introducerar HEDER ett Cloud-AI-tjänstgränssnitt som prioriterar integritet och ger användare enkel åtkomst till omfattande molntjänster.

Magic Portal, inkluderat i MagicOS 8.0, representerar industrins första användargränssnitt baserat på avsikter. Den förenklar komplicerade uppgifter till enstegs-operationer genom att förstå användarbeteenden. Magic Portal täcker sju huvudscenarier, stöder för närvarande toppappar och syftar till att ytterligare förbättra AI-användarupplevelsen.

HEDER planerar att integrera sofistikerade Gen-AI-upplevelser som stöds av Google Cloud i sin kommande smartphoneserie, med löfte om en ny höjdpunkt av användarcentrerad intelligens och innovation. Dessutom kommer den mycket efterlängtade HONOR 200-serien att revolutionera mobilfotografering med en helt ny AI-driven porträttfångstteknik.

Slutligen målmedvetna om att demokratisera AI-teknologin, meddelade HEDER avsikter att utöka MagicOS 8.0 till fler enheter. Denna drag säkerställer att en bredare publik kan utnyttja den transformerande kraften i AI. Diskussionen belyste även framtiden för multimodal interaktion och hur AI skulle kunna servera smarta enhetsanvändare bättre genom att sammanföra verbal, icke-verbal och paralingvistiska element för att stärka människa-enhet-sambandet.

Relevanta fakta som inte nämns i artikeln:
– HEDER var ursprungligen ett dottermärke till Huawei innan det såldes i november 2020.
– USA-regeringen hade placerat Huawei och dess dotterbolag, inklusive HEDER, på en handels-svartlista (Entity List), som begränsade dess tillgång till hårdvara, programvara och teknik från amerikanska leverantörer.
– Efter avskiljningen från Huawei återfick HEDER tillgång till Google Mobile Services (GMS), vilket var tydligt i deras samarbete med Google Cloud som nämns i artikeln.

Viktiga frågor och svar:
F: Vilka är konsekvenserna av HEDERs partnerskap med Google Cloud för användare?
A: HEDERs partnerskap med Google Cloud innebär att användarna kommer att dra nytta av mer integrerade tjänster, potentiellt inklusive bättre synkronisering mellan enheter, förbättrade AI-funktioner genom Googles avancerade AI-teknologier och tillgång till ett bredare utbud av Googles molnbaserade tjänster. Användarnas integritet och enhetens säkerhet kan också förbättras tack vare resurserna och expertisen hos Google Cloud.

Viktiga utmaningar och kontroverser:
– Att säkerställa användares integritet samtidigt som man erbjuder personliga AI-upplevelser förblir en utmaning eftersom mer personliga tjänster ofta kräver mer personuppgifter.
– Konkurrensen är intensiv bland smartphone-tillverkare, där många redan investerar kraftigt i AI, så HEDER behöver skilja sig med sina AI-erbjudanden för att sticka ut.

Fördelar och nackdelar:
Fördelar:
– Förbättrad användarupplevelse med AI-anpassning och användargränssnitt baserade på avsikter kan förenkla interaktioner och öka effektiviteten.
– Att samarbeta med Google Cloud kan dra nytta av Googles AI-expertis, vilket potentiellt leder till mer innovativa funktioner.
– Att främja ett öppet ekosystem och dela beräkningskraft och tjänster över enheter förbättrar integrationen och användarbekvämligheten.

Nackdelar:
– Beroendet av tredjeparts molntjänster (t.ex. Google Cloud) kan väcka oro kring dataägarskap och integritet.
– Att implementera en ambitiös AI-strategi kräver betydande forskning och utvecklingsinvesteringar, vilket potentiellt kan leda till högre kostnader för konsumenterna.
– Med ett alltmer komplicerat användargränssnitt centrerat kring AI kan vissa användare tycka att det är svårt att anpassa sig eller föredra en mer traditionell upplevelse.

För ytterligare information relaterad till HEDER och deras tillkännagivanden, kan du besöka HEDERs officiella webbplats genom att använda denna länk: HEDER Officiell.

Privacy policy
Contact