Omena esittelee iOS 18:n parannetulla mukauttamisella ja tekoälyominaisuuksilla.

Kotinäyttö ja Ohjauskeskuksen mukauttaminen
Viimeisimmän iOS 18 -päivityksen myötä iPhone-käyttäjille tarjotaan uusia tapoja räätälöidä kotinäyttöä, lukitusnäyttöä ja ohjauskeskusta. He voivat järjestellä appeja ja pienoisohjelmia mieltymystensä mukaan sekä muokata ulkoasua värinhallinnalla tai tummalla tilalla. Kuvakkeita ja pienoisohjelmia voi nyt muuttaa kokoa optimaalisen käyttöliittymäkokemuksen saavuttamiseksi. Uudistettu ohjauskeskus parantaa pääsyä usein käytettyihin toimintoihin ja voi sisältää kolmannen osapuolen sovellusten hallintatoimintoja, kuten auton lukituksen tai välittömän sosiaalisen median sisällön tallennuksen.

Edistysaskeleet Applen tekoälyssä
Syvällisesti integroituna iOS 18 -käyttöjärjestelmään Apple Intelligence tarjoaa uusia ulottuvuuksia tekstin kirjoittamiseen ja viestintään. Käyttäjät hyötyvät järjestelmän laajuisista kirjoitusvälineistä tekstin uudelleenkirjoittamiseen, virheentarkistukseen ja tiivistämiseen eri sovelluksissa, kuten Sähköposti, Muistiinpanot ja kolmannen osapuolen sovelluksissa.

Jännitys visuaalisessa viestinnässä kasvaa uusien kuvakaappausten myötä. Käyttäjät voivat luoda nopeasti hauskoja kuvia käyttäen Image Playground -vaihtoehtoja kuten animaatiota, kuvitusta tai luonnosta. Sirin parannukset tarjoavat luonnollisemman, tilannetietoisemman ja personoidumman avustajan. Kädetön vuorovaikutus paranee äänen ja tekstin syöttömahdollisuuksilla, jotka mahdollistavat sujuvan vaihdon tilojen välillä.

Uudistettu Kuvat-sovellus ja iMessage-parannukset
Uudistettu Kuvat-sovellus tarjoaa saumattoman kokemuksen rakkaiden muistojen löytämiseen ja niiden nauttimiseen. Yksinkertaistettu navigointi teemoitelluilla kokoelmilla ja päivittäisillä kohokohdilla tarjoaa uuden näkökulman merkittäviin hetkiin ihmisten, lemmikkien ja paikkojen kanssa. iMessage-sovellus esittelee värinäyttövaikutuksia ja laajennettuja Tapbacks-toimintoja mahdollistaen viestien muokkauksen ja ajoitetun lähetyksen.

Viestintä satelliitin kautta ja Sähköpostisovelluksen päivitykset
iOS 18 tuo viestittelyyn mahdollisuuden käyttää satelliittitekniikkaa tilanteissa, joissa mobiili- tai Wi-Fi-yhteys puuttuu. Hyödyntäen iPhonen satelliittiteknologiaa käyttäjät saavat ohjeet lähimmän satelliitin yhteyden luomiseen viestinvaihtoa varten.

Myöhemmin vuoden aikana Sähköpostisovellus uudistaa postilaatikon hallintaa laitekohtaisella kategorisoinnilla luokitellen sähköpostiviestit kategorioihin ja tarjoten yhteenvedon olennaisista viesteistä.

Safari ja Salasanat-sovelluksen muutokset
Safari parantaa verkkoselailua Korostukset- ja päivitetyn Reader-kokemuksen avulla tarjoten nopeita yhteenvedoja ja sijaintiin vilkaisuja artikkeleiden sisällä. Uusi Salasanat-sovellus helpottaa pääsyä kaikkiin salasanoihin, Wi-Fi-koodeihin ja vahvistuskoodeihin ilmoittaen käyttäjiä yleisistä haavoittuvuuksista, kuten heikoista tai toistuvista salasanoista.

<Turvallisuustoiminnot
iOS 18 antaa käyttäjille suuremman hallinnan sovellusten näkyvyyteen ja yhteystietojen jakamiseen, luoden tien henkilökohtaisemmalle digitaaliselle ympäristölle.

Tietojen ”Apple julkaisee iOS 18 -käyttöjärjestelmän parannetuin mukautus- ja tekoälyominaisuuksin” on kuntomerkitse, olisi hyödyllistä sisällyttää lisätietoja käyttäjäyksityisyydestä, laajennetusta lisätyn todellisuuden mahdollisuuksista ja ehkä iOS 18:n yhteensopivuudesta olemassa olevien iPhone-mallien kanssa. Nämä näkökohdat ovat olennaisia käyttäjille päivitystä harkitessaan, niin laitteidensa käytettävyyden kuin mahdollisten rajoitteiden ymmärtämisen kannalta.

Privacy policy
Contact