Små virksomheder omfavner AI: Et glimt ind i nutiden og fremtiden hos Confindustria Cosenza

I den pulserende by Cosenza blev der tirsdag den 16. april 2024 afholdt et seminar med titlen “Kunstig Intelligens og SMV’er: Erfaringer fra en Aktuel Fremtid” på hovedsædet for Confindustria Cosenza. Dette arrangement markerede et afgørende øjeblik for små og mellemstore virksomheder (SMV’er) i regionen, da det var den tiende ​​stop på et nationalt roadshow med fokus på at fremme en kultur for innovation.

Med lokale industri- og teknologiledere i fronten sigtede seminaret på at afmystificere kunstig intelligens (AI) for små virksomheder og vise dets tilgængelighed og potentiale til at forbedre konkurrenceevnen. I stedet for at være et futuristisk koncept eller udelukkende et domæne for store virksomheder, er AI-teknologien nu nået til et stadie af vækst og udbredelse, hvor den bliver et afgørende redskab for virksomheder i alle størrelser.

Arrangementet bød på et imponerende panel af talere, herunder ansete erhvervsledere, der delte deres konkrete erfaringer med at integrere AI i deres drift. Blandt dem bidrog den samlede ekspertise fra akademikere, industrielle guruer og innovative lokale iværksættere med et rigt billede af indsigt, der demonstrerede AI’s praktiske anvendelser i forskellige sektorer.

Støttet af et konsortium, der inkluderer Småindustriens Forening, Anitec-Assinform, Digital Innovation Hub Calabria og andre prominente figurer fra Calabria-regionen, fungerede seminaret som en opfordring til SMV’er om at gribe de muligheder, som AI præsenterer. Ved at fremhæve cases og lette direkte dialoger mellem deltagerne og AI-praktikere åbnede arrangementet nye horisonter for iværksætteriet innovation og strategisk vækst.

Privacy policy
Contact