Nyt AI-projekt advokerer for stærkere våbenlove gennem stemmekloningsteknologi

Et innovativt projekt kaldet The Shotline er blevet lanceret af forældrene til en teenager, der mistede sit liv under den tragiske skoleskydning i Parkland i 2018. The Shotline har til formål at arbejde for skrappere våbenlove i USA ved at udnytte kunstig intelligens (AI) til at genskabe stemmerne fra børn, der blev ofre for våbenvold.

I stedet for at bruge traditionelle metoder til lobbyvirksomhed, anvender The Shotline AI-genererede stemmer til at sende optagelser via automatiske opkald til lovgivere. Ved at indtaste deres postnummer kan brugerne vælge deres lokale repræsentant og få foretaget et automatiseret opkald til dem i en af de afdødes børns stemme, der opfordrer til stærkere våbenkontrollove.

AI-genererede stemmen fra Joaquin Oliver, en af teenagere, der blev dræbt under Parkland-skyderiet, formidler en stærk besked, hvor han siger: “Jeg er tilbage i dag, fordi mine forældre brugte AI til at genskabe min stemme for at ringe til dig. Andre ofre som mig vil også ringe.” Denne tilgang har allerede resulteret i over 8.000 AI-opkald, der er blevet sendt til lovgivere gennem The Shotlines hjemmeside.

Projektet rejser etiske bekymringer vedrørende brugen af AI-genererede dybfakes af afdøde personers stemmer. Mens Federal Communications Commission for nylig har erklæret, at robocalls lavet med AI-genererede stemmer er ulovlige, tilbyder The Shotlines stemmekloningstjeneste fra ElevenLabs familierne mulighed for at genskabe stemmerne fra deres afdøde kære, såfremt de har de nødvendige rettigheder og tilladelser.

Anvendelsen af AI-stemmekloningsteknologi i The Shotline viser, hvor langt forældre er villige til at gå for at adressere det presserende problem med våbenvold. Ved at anvende innovative metoder søger de at skabe opmærksomhed om behovet for skrappere våbenlove i USA. Mens etiske overvejelser stadig er til stede, fremhæver projektet kraften i teknologi til at forstærke stemmer, der er blevet bragt til tavshed af tragedie, og inspirere til meningsfulde forandringer.

En FAQ-sektion baseret på de vigtigste emner og informationer præsenteret i artiklen:

1. Hvad er The Shotline?
The Shotline er et innovativt projekt lanceret af forældrene til en teenager, der mistede sit liv under Parkland-skoleskyderiet. Det har til formål at arbejde for skrappere våbenlove i USA ved at udnytte kunstig intelligens (AI) til at genskabe stemmerne fra børn, der blev ofre for våbenvold.

2. Hvordan fungerer The Shotline?
I stedet for traditionelle lobbymetoder bruger The Shotline AI-genererede stemmer til at sende optagelser via automatiske opkald til lovgivere. Brugerne kan indtaste deres postnummer, vælge deres lokale repræsentant og få foretaget et automatiseret opkald til dem i en af de afdødes børns stemme, der opfordrer til stærkere våbenkontrollove.

3. Hvor mange AI-opkald er blevet indsendt gennem The Shotlines hjemmeside?
Over 8.000 AI-opkald er allerede blevet indsendt til lovgivere gennem The Shotlines hjemmeside.

Definitioner af centrale begreber og jargon, der anvendes i artiklen:

1. Kunstig intelligens (AI): Udvikling af computersystemer, der er i stand til at udføre opgaver, der kræver menneskelig intelligens, såsom talegenkendelse, problemløsning og læring.

2. Lobbyvirksomhed: Handlingen med at påvirke beslutninger truffet af regeringsembedsmænd eller lovgivere på vegne af enkeltpersoner eller organisationer.

3. Postnummer: En række tal, der anvendes i USA til at identificere en bestemt geografisk region til formål med postlevering.

4. Dybfakes: Manipuleret eller ændret multimedieindhold, såsom videoer eller lydoptagelser, der ser ægte ud, men faktisk er fabrikeret ved hjælp af AI eller andre avancerede teknologier.

5. Robocalls: Automatiske telefonopkald, der leverer forudindspillede meddelelser til et stort antal modtagere.

Foreslåede relevante links:

1. The Shotline – Den officielle hjemmeside for The Shotline-projektet.
2. Federal Communications Commission – Den officielle hjemmeside for Federal Communications Commission, den regulerende myndighed ansvarlig for kommunikationslove og -regler i USA.
3. ElevenLabs – Hjemmesiden for ElevenLabs, virksomheden der tilbyder stemmekloningstjenester til The Shotline-projektet.

Privacy policy
Contact